Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش آخرین نیوز، تاکنون بارها و بارها این سؤال مطرح شده است که "چرا رهبر انقلاب کاری نمی کنند؟ "

در تاریخ قبل از واقعه عاشورا آمده است، زمانی که "مسلم بن عقیل" در خانه "هانی" مهمان بود، "عبیدالله بن زیاد" به خانه "هانی" آمد تا از او که بیمار بود، [ظاهرا] عیادت کند.

قبل از آمدن عبیدالله، "هانی"، "مسلم" را در پستوی خانه خود مخفی کرد و شمشیری نیز به او داد و گفت هر وقت عبیدالله پیش من آمد، از پشت سر به او حمله و کارش را یکسره کن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسلم در پستو بود، اما هر چه کرد نتوانست به خودش اجازه دهد که عبیدالله را از پشت غافلگیر کند و به قتل برساند؛ چراکه چنین کاری بر خلاف جوانمردی بود.

تا اینجای ماجرا را همه شنیده ایم و کم و بیش می دانیم؛ مسلماً اقدام مسلم بن عقیل از لحاظ اخلاقی کاملا درست بوده است.

شاید با خود فکر کنید که اگر مسلم بن عقیل فقط همان یک ضربه را به دشمن اهل بیت وارد میکرد و ابن زیاد را می‌کشت؛ اصلا عاشورایی بوجود نمی‌آمد، امام حسین علیه السلام و یارانشان به آن شکل فجیع به شهادت نمی‌رسیدند. اهل بیتشان اسیر سربازان ابن زیاد نمیشدند. سرهای شهدا بر سر نیزه‌ها نمیشد و اصلاً کل تاریخ تا همین الان تغییر می‌کرد!!

پس چرا مسلم بن عقیل آن یک ضربه شمشیر را نزد؟

فارغ از بحث جوانمردی و اخلاق، عدم اقدام مسلم بن عقیل به قتل ابن زیاد، علل دیگری هم داشت.

وظیفه مسلم بن عقیل به عنوان نماینده امام زمانش این بود که از مردم کوفه برای آن حضرت بیعت بگیرد و همچنین آنها را برای قیام بیدار کند. اما این هدف با حذف ابن زیاد حاصل نمی‌شد.

بر خلاف تصور ما، با حذف ابن زیاد، نه تنها جلوی وقوع ماجرای عاشورا گرفته نمی شد، بلکه مردم کوفه بیشتر جذب جریان اموی می شدند و جای یک ابن زیاد، ده ها ابن زیاد از سران کوفه ساخته می شد و گفتمان امام حسین علیه‌السلام در کوفه، تبدیل به یک گفتمان جبار و ستمگر که مخالفان خود را ناجوانمردانه از بین می برد، می شد.

اکنون نیز در جمهوری اسلامی ایران، فارغ از اینکه اختیارات رهبری نظام محدود است و به طور نمونه درحدود بالای 90 درصد بودجه کشور در اختیار رئیس جمهور می باشد، رهبر انقلاب برای اصلاح امور طبق فرمایشات خود ایشان مرتب با مسئولان جلسه دارند و برای رفع مشکلات از هیچ کمک و مشورت و رهنمودی دریغ نمی کنند.

حال اینکه برخی مسئولان لیبرال به رهنمودهای ایشان گوش فرا نمی دهند و در دور باطل هستند، مسئله ای است که گره آن به دست مردم باز می شود و آن هم با صندوق رأی.

اما به ماجرای مسلم بن عقیل بازگردیم و تحلیل آن را امروزی کنیم؛ برای فهم بهتر مطلب جمله ای که بالاتر بکار رفت با نکات تازه تکرار می شود:

بر خلاف تصور ما، امروز نیز با حذف (جریان نفوذ و لیبرال)، نه تنها جلوی وقوع (اوضاع سخت اقتصادی و ... ) گرفته نمی شود، بلکه (مردم) بیشتر جذب جریان (غربگرا و لیبرال) می شوند و جای یک (لیبرال) را، ده ها (لیبرال) از (چهره ها) ساخته می شود و گفتمان (انقلابی و جهادی) در (کشور)، تبدیل به یک گفتمان جبار و ستمگر که مخالفان خود را ناجوانمردانه از بین می برد، می شود.

البته همانطور که رهبر انقلاب بارها تاکید کردند که در مقابل به "انحراف" رفتنِ انقلاب و نظام تا پای جان ایستادگی کرده اند و خواهند کرد، از طرفی هم نباید انتظار داشت که ایشان انتخاب های مردم را به بهانه لیبرال بودن، حذف کنند؛ اولاً این اقدام نه تنها فایده ای ندارد بلکه سبب مظلوم نمایی این جریان خواهد شد، ثانیاً مردم در کلاسِ درسِ رهبری و نظام، باید یاد بگیرند، به کسانی اعتماد کنند که امین و امانت دار اموال مردم باشد نه اینکه نسبت به اموال و سرمایه های مردم بی تفاوت باشد و در آخر به ریش ملت بخندد!

به طور نمونه اقداماتی همچون استیضاح مسئولان کشور در یکسال پایانی دولت نه تنها فایده ای ندارد بلکه این بهانه را به جریان غربگرا و لیبرال می دهد تا با چند عملیات روانی و رسانه‌ای ساده، دوباره مردم را متقاعد کنند تا دوباره به همین جریان رأی دهند!

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: مسلم بن عقیل ابن زیاد نه تنها بن زیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۵۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد

استاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: مقاومت تحسین برانگیز مردم غزه زیر همه تهاجماتی که از زمین و اسمان و دریا به آنها می‌شود، در جهان مثال زدنی شده و همین، نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرده است. - اخبار سیاسی -

محمدباقر خرمشاد استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، بروز و ظهور حق طلبی دانشجویان آمریکا و اروپا پس از سال‌ها جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین را متاثر از سه اتفاق دانست و گفت: اتفاق اول به نوع جنایتی که صهیونیست‌ها این بار پس از گذشت بیش از 75 سال مرتکب شدند بازمی‌گردد. این بار در منظر افکار عمومی جهان و در یک فاصله زمانی کوتاه، در یک قلمرو جغرافیایی کوچک بیش از 35 هزار نفر که اگر با مفقودین حساب کنیم چیزی حدود 50 هزار انسان می شود را قتل و عام شده اند.

نگرانی آمریکا از توسعه تفکر ضد استکباری در جوانانش است

بپاخواستن جهان از ترس تکرار جنایات صهیونیست‌ها در جاهای دیگر

وی با تاکید بر اینکه دو سوم کشته شدگان اخیر در فلسطین زنان و کودکان هستند، افزود: مثل همیشه سازمان‌‌های بین المللی با تاخیر واکنش نشان دادند، اما همین را هم رژیم صهیونیستی هیچ حساب می‌کند. این اتفاق آشکار که نشان داد رژیم صهیونیستی به هیچکدام از هنجارهای بین المللی پایبند نیست، موجب شد جهان از ترس اتفاقات بعدی و تکرار جنایات صهیونیست‌ها در جاهای دیگر، نه فقط به خاطر فلسطینیان که به خاطر خودشان نیز خواستار جلوگیری اقدامات این رژیم شوند. 

مقاومت فلسطینیان موجب بیداری نخبگان آمریکایی شد

این استاد دانشگاه دومین اتفاق موثر را نوع مقاومت فلسطینیان عنوان کرد و گفت: مقاومت این مردم مثال زدنی شده است، چرا که از آسمان و زمین و دریا مورد تهاجم قرار می‌گیرند‌ و توده‌های مردم گروه گروه در گورهای دسته جمعی دفن می‌شوند؛ اما همچنان مقاوم می‌مانند‌. این نوع مقاومت برای جهان تحسین برانگیز شده و فضایی را ایجاد کرده که عامل سوم سر باز کند و آن بیداری نخبگان آمریکایی است.

خرمشاد خاطرنشان کرد: نخبگان آمریکایی در دهه‌های گذشته از شدت غرور و تکبر صهیونیست‌هایی که در هیئت حاکمه آمریکا و در لایه‌های مختلف قدرت آمریکا حضور داشتند و اعمال نفوذ می‌کردند، توان و جربزه مقابله نداشتند و انباشت این حس نارضایتی و شدت جنایات صهیونیست‌ها آخر سر موجب جرات پیدا کردن این نخبگان برای مقابله و اظهار نظر شد.

وی یادآور شد: در تاریخ آمریکا و در جریان جنگ ویتنام نیز دانشجویان، دانشگاهیان و نخبگان پیشگام بودند. در جریان جنبش دانشجویی اواخر دهه 60 و خشم عمومی جهانی علیه رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی نیز همینگونه بود؛ اما امروز وجود فضا و شبکه‌های مجازی موجب پوشش و گسترش بیشتر این جریان شده است.

صهیونیست‌ها پلیس را وادار به برخوردهای خارج از عرف با دانشجویان می‌کنند

این استاد علوم سیاسی در پاسخ به سوالی در خصوص چرایی علت برخورد خارج از عرف پلیس آمریکا با اساتید و دانشجویان گفت: برای فهم این علت باید به جایگاه خارج از عرف صهیونیست‌ها در هیئت حاکمه آمریکا بازگردیم. نوع قدرت و میزان نفوذ صهیونیست‌ها موجب شده حتی در برخورد با تجمعات آرام و مخالفت‌های اینچنینی، پلیس را وادار به برخورد‌های خارج از عرف کند.

چرا آمریکا حاضر است به خاطر اسرائیل سرمایه‌های اجتماعی خود را آتش بزند؟

خرمشاد در ادامه افزود: چیزی که برای منِ دانشجوی علم سیاست تعجب آور بوده این است که چرا آمریکایی‌ها و هیئت حاکمه آن حاضر هستند سرمایه‌های اجتماعی خود که ده‌ها سال برای آن‌ها وقت و هزینه صرف کرده‌اند را به پای صهیونیست‌ها آتش بزند؟ و حاضر هستند همه اندوخته‌های خود را فنا کنند تا رژیم صهیونیستی حفظ شود.

وی همچنین در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه چرا خیزش دانشجویان آمریکایی و اروپایی بیشتر از دانشجویان در ایران نمود پیدا کرده است، گفت: در دو محور می‌توان به این سوال پاسخ داد‌. محور اول اینکه برخلاف غرب که فضا در طول ده‌ها سال با رژیم صهیونیستی همسو بود، حالا غزه شرایطی را فراهم آورده تا کسانی که طی این سال‌ها امکان بروز و ظهور آزادانه نظراتشان را نداشتند، امروز این کار را بکنند و به صورت انفجاری هم این اتفاق رخ داد.

این استاد دانشگاه در ادامه افزود: اما در جمهوری اسلامی ایران فضای رسمی و غیر رسمی همیشه در حمایت از فلسطین بوده و الان نیز به صورت متداول ادامه دارد و طبیعتا آن حالت انفجاری غرب را ندارد‌. اما محور دیگری که وجود دارد فضای دانشجویی ایران است. این فضا تابع یک فضای روشنفکری و نخبگانی است، اما بیش از دو دهه است که در آن یک جریان لیبرالیستی قوت پیدا کرده است.

لیبرال‌ها در ایران تکلیفشان با مساله فلسطین روشن نیست

خرمشاد تصریح کرد: لیبرال‌ها در ایران تا امروز نتوانستند تکلیفشان را با مساله فلسطین روشن کنند. همه جای دنیا روشنفکران از فلسطین حمایت می‌کنند و نه از طرف مقابل، منتهی در ایران جناح لیبرالِ روشنفکری این نگاه را ندارد. نظام جمهوری اسلامی نیز مخالفت صریح خود را با رژیم صهیونیستی همیشه داشته و فضای روشنفکری ایران در این قضیه با نظام زاویه دارد.

سایه جناح لیبرالِ روشنفکر در مساله فلسطین بر جریان دانشجویی کشور

وی در پایان گفت: این زاویه داشتن جناح لیبرال روشن فکر با نظام موجب شده تا آنها یا با مساله فلسطین همراهی نکنند یا سکوت اختیار کنند. در چنین شرایطی باید گفت در موضوع فلسطین، موضع جمهوری اسلامی ایران روشنفکرانه‌تر از این طیف از روشنفکران شده است‌. این تضاد در جریان دانشجویی ما نیز سایه افکنده و آن را در ماجرای غزه منفعل کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • زخم معدن کاری بر پیکر شاهوار
  • استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است
  • مردم ایران با شهید و شهادت آشنا هستند
  • طنز امروز باید به استاندارد طنز گل‌آقا برسد/ما در جریان کاستی‌های حوزه طنز هستیم و برای جبران آن تلاش می‌کنیم
  • افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد
  • سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است